Műköröm, pedikűr, manikűr

Kategória: Műköröm

manikur02Budapest XV. kerület kertvárosában, az M3-as közelében igényes, csendes helyen, (a IV, XIII, XIV és XVI -ik kerületek közelében) műköröm, pedikűr, manikűr, paraffinos kéz-és lábápolás: Horváthné Ancsa okleveles kéz-és lábápoló, műkörömépítő.

Műkörmös szalonunk BKV-val is könnyen megközelíthető:
(62-es, 69-es villamossal, 231-es vagy az 5-ös busszal )
Ingyenes parkolási lehetőség!

A modern felfogás szerint a kozmetika olyan gyűjtőfogalom, amely nem csak az arc, hanem az egész test ápolását jelenti. A totál kozmetikához tehát hozzátartozik a kéz-és láb ápolása, gondozása is. A kézápolás foglalkozástól függetlenül igen elterjedt, nem így a lábápolás. Sajnos a lábápolással eddig sokkal kevesebbet foglalkoztunk! Bőrkeményedések, bütykök, tyúkszemek, benőtt körmök kínoznak bennünket és észrevehetően rontják közérzetünket.


Figyelem!
A lábbántalmakban szenvedők mintegy 65%-a 18 év alatti, és a felnőttek mintegy 80%-nak beteg a lába! Elkeserítő adatok,… de nem kell, hogy így maradjon, hiszen a műkörömtechnikusok széles szolgáltatási skálát kínálnak pedikűr, manikűr és műköröm terén. Kérlek nézz körül műkörmös oldalamon, bízom benne, hogy munkáim elnyerik tetszésedet, és felkeresel bennünket.

Kapcsolódó bejegyzések