Esküvői műköröm

Kéz Műköröm

mukorom-aNagyon fontos, hogy milyen egy menyasszony keze az esküvőn, hiszen sokan fényképezik, abban tartja a virágot, és az ujjára húzzák a gyűrűt. A körömnek illeszkednie kell a ruha színéhez, anyagához, a kiegészítőkhöz, amelyeket a menyasszony visel, és persze ünnepélyesnek is kell lennie. Nem könnyű a menyasszonyi műköröm elkészítése, megálmodása, de ha eljössz szépségszalonunkba, biztosan fogunk találni olyan mintát, amely elnyeri tetszésedet!

eskuvoi-mukorom2

 

Műköröm készítés

Kéz Műköröm

Napjainkban a műköröm az igényes nők állandó „tartozéka”, de természetesen nem csupán műkörömmel tehetjük kezeinket ápolttá ( pl: paraffinos kézápolás, japán manikűr). Egy szakszerűen felhelyezett műköröm nem károsítja saját körmeinket, sőt megvédi azokat a sérülésektől, betöréstől. Kényelmes, szép és tartós viselet ! A körmöket 3-6 hetente szükséges feltölteni, attól függően, hogy mennyire nőnek gyorsan. Megoldást jelent azoknak a hölgyeknek is, akiknek nem tud megnőni saját körmük a fokozott igénybevétel, vagy körömrágás miatt. Számos vendég leszokott a körömrágásról, körömágybőr-tépésről, amióta műkörmöt visel.

mukorom-keszites

Zselés műköröm

Kéz Műköröm

A zselés műköröm nagyon népszerű technológia, kiállta az idő próbáját. Nagyban eltér a porcelán műkörömtől, mivel felhelyezésénél nem használnak erős vegyszereket (primer), melyek károsíthatják a természetes körmöket. A zselé használata biztonságosabb, természetesebb és sokkal tartósabb. Csekély az esélye annak, hogy letörik vagy leesik, mivel sokkal rugalmasabb anyag, mint a porcelán.

mukorom-pedikur

Paraffinos kézápolás

Kéz Műköröm

paraffinos-kezapolas2A kiszáradt, repedezett, érzékeny bőrre tökéletes megoldás a paraffin kezelés. A paraffinos kezelés (virágviasz mélymeleg terápia) felfrissíti, puhává varázsolja, vitaminokban gazdaggá teszi kéz- és lábbőrünket.

A paraffint különleges illóolajokkal és E-vitaminnal gazdagítják. A kezelés alatt a meleg hatására az ápoló anyagok könnyen felszívódnak a megnyílt pórusokba. Már az első kezelés után, a kiszáradt és repedezett bőr láthatóan simábbá, rugalmasabbá válik. A kezelést mindig fertőtlenítéssel kezdjük, ezután jön a bőrradír, majd a letisztult bőrre tápláló krémet kenünk, ami a paraffin fürdő hatására mélyen behatol a bőrfelületbe. 2x 3 belemártjuk a kezeket nyitott ujjakkal a paraffinba, erre húzzuk rá a nylon kesztyűt majd a frottír kesztyűt és ettől érjük el a dunszthatást. 15 -20 perc után levesszük a frottír kesztyűt és a nylon kesztyűvel együtt húzzuk le a kihűlt és megdermedt paraffint.

Tovább olvasom →